Levering

98% af alle vores pakker bliver leveret dag-til-dag. I særlige tilfælde kan der forekomme 2-3 dages levering.
Vi anbefaler derfor at bestille din agn 2-3 dage før det skal bruges, saltvandsagn dog 2 dage før.

På grund af nye regler ved PostNord er det ikke længere muligt at få leveret agn til pakkeshop. Vi anbefaler at få lavet flexlevering, så pakken kan afleveres et aftalt sted på din adresse. Evt. kan du få leveret din agn til arbejdspladsen – Så er de lige klar til fyraften.

Fragtpriser udgør:
- Flexlevering: 89,00 DKK
- Omdeling til privat: 89,00 DKK
- Omdeling til erhverv: 89,00 DKK

Alle pakker leveres med Post Nord..Når du modtager levende agn

HÅNDTERING VED MODTAGELSE:
Det er meget vigtigt at regnormene kommer på køl så hurtigt som muligt. Regnormene skal pakkes ud af kassen, og det anbefales at ryste regnormene en gang ugentligt.

OPBEVARING: Regnormene holder sig bedst, hvis de opbevares ved 3°c. Hvis du har egen ormefarm som bruges til regnormene, dækker netbait.dk ikke for evt. skader på ormene.

EVT. FODER Foder-mix til Regnorm – 3 Liter

HÅNDTERING VED MODTAGELSE
Regnormene bliver leveret i åndbare poser – Det er dog meget vigtigt at de kommer ud af posen og på køl med det samme. Kommer regnormene ikke ud af posen, vil de dø indenfor 1-2 dage, fordi de varmer hinanden op. Kom evt. ormene i en kasse, med fugtigt avispapir i bunden.

Regnormene kan se meget slatne, næsten døde, ud ved modtagelsen, men efter et par timer på køl vågner de op. Skulle der være en død regnorm iblandt, skal den fjernes, så den ikke kan smitte de levende orm.

OPBEVARING Regnormene holder sig bedst, hvis de opbevares ved 3°c. Hvis du har egen ormefarm som bruges til regnormene, dækker netbait.dk ikke for evt. skader på ormene.

EVT. FODER Foder-mix til Regnorm – 3 Liter

- Dine regnorm skal stå ude i ca. 10-15 grader et par timer
- Tilføj posen til dine orm. (Fjern det gamle jord)
- Gentag denne proces ca. 1-2 gange om måneden (1 pose passer til 500 regnorm)

TIGERORM
HÅNDTERING VED MODTAGELSE Tigerormene bliver leveret i bæger, som blot stilles på køl ved modtagelse.

OPBEVARING Tigerormene holder sig bedst, hvis de opbevares på køl max 5°c.

HÅNDTERING VED MODTAGELSE Løse tigerorm leveres i en åndbar pose. Det er vigtigt at tigerormene hurtigt kommer ud af posen og på køl max 5°c.

OPBEVARING Tigerormene holder sig bedst, hvis de opbevares på køl max 5°c. Hvis du har egen ormefarm, som bruges til tigerormene, dækker netbait.dk ikke for evt. skader på ormene.

EVT. FODER Der er både foder og jord til tigerorm, som vi anbefaler at du køber med.

Foder til Tigerorm – 500g

Læg 50-75 g foder ovenpå det jord som tigerormene går i (Vigtig at du ikke blander foderet med jorden) Efter 3 dage fjernes foderet og resten smides ud Gentag processen hver anden uge for mest optimal brug Jord til Tigerorm – 2 kg

Læg papir i bunden af kassen og tilføj ca. 1/4 del af jordet oven på papiret Tilføj dine tigerorme oven på jordet Tilføj ca. 1/4 del af jordet oven på tigerormene Sæt dem på køl, og lad dem leve i kassen

HÅNDTERING VED MODTAGELSE Maddikerne pakkes ud, og skal have luft i 2-3 timer, hvis de ser slatne ud. Herefter skal de hurtigst muligt på køl.

OPBEVARING Opbevares på køl, så tæt på 0°c som muligt, dog ikke under 0°c.

HÅNDTERING VED MODTAGELSE Sæt straks bienenmaden på køl. Husk at tage bienenmaden ud fra køl og lad dem stå ved stuetemperatur i et par timer inden de skal bruges.

OPBEVARING Bienenmaden opbevares bedst på 8°-10°c

HÅNDTERING VED MODTAGELSE –

OPBEVARING Melormene opbevares i køleskab, max 5°c.

HÅNDTERING VED MODTAGELSE Fjern straks køleelementet og læg ormene på køl.

OPBEVARING Sandormene skal opbevares i tørt avispapir i køleskab. Det er vigtigt at du ser til ormene hver dag, og fjerner eventuelle døde eller ødelagte orm – De kan hurtigt tage livet af alle de andre. Bliver avispapiret vådt, bør det skiftes straks.

HÅNDTERING VED MODTAGELSE Tag straks ved modtagelse køleelementet op af kassen, og stil sandormene på køl max 5°c.

OPBEVARING Sandormene opbevares på køl max 5 °c. Kassen bør rystet morgen og aften.

BØRSTEORM HÅNDTERING VED MODTAGELSE Sæt straks børsteormen på køl.

OPBEVARING Børsteorm skal opbevares i tørt avispapir i køleskab. Det er vigtigt at du ser til ormene hver dag, og fjerner eventuelle døde orm. Børsteormene kan ”eksplodere” når de dør – Deres blod er giftigt og det kan hurtigt tage livet af de andre orm. Bliver avispapiret vådt, bør det skiftes straks.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? KONTAKT OS