Handelsbetingelser

Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på www.netbait.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til www.netbait.dk via info@netbait.dk, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Netbait.dk accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling:

Ved bestilling af varer fra www.netbait.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og www.netbait.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra www.netbait.dk.

Vi accepterer følgende betalingsmetoder:

Dankort
VISA
Mastercard
Maestro
MobilePay Online

 

Levering

Vi leverer varer inden for 1-3 hverdage efter bestillingen er kommet os i hænde.

Fragtpriser udgør

- Flexlevering: 89,00 DKK
- Omdeling til privat: 89,00 DKK
- Omdeling til erhverv: 89,00 DKK

Bestilles der ‘Valgfrit udleveringssted’ som fragtvalg, er det kundens ansvar at afhentet pakken samme dag, som den bliver leveret ved postboks, eller ved posthuset. sker dette ikke, frafalder alt mulighed for erstatning af forsendelsen indhold, da der er stort forskel på holdbarheden af vores produkter.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

Reklamation:

Følgende er gældende ved køb af levende agn: En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af mangler på produkter, skal ske til info@netbait.dk senest dagen efter køber modtager varen. Hvis ikke, mister køber retten til at reklamere for manglen. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Endvidere er følgende gældende ved køb af kolonialvarer og nonfood: Du har 24 måneders reklamationsret jf. gældende markedsføringslove, dog skal reklamationen ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, hvorefter køber er forpligtet til at undersøge varen hurtigst muligt. Reklamation inden for to måneder efter fejlen opdages regnes for inden for rimelig tid.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

www.netbait.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af www.netbait.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.netbait.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Netbait.dk egen beskrivelse.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.netbait.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. www.netbait.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til info@netbait.dk. Herefter refunderer køber det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, bedes du benytte Post Danmark eller GLS som udbyder, og andre alternative pakkedistributører, som har implementeret en track & trace løsning. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling. Du bedes returnerer varen som en forsigtig pakke med Post Danmark.

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer i vor butik, ej heller ved varer solgt til virksomheder.

Såfremt Netbait.dk modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb.

Fortrydelsesretten gælder ikke for levende agn, idet de angår i kategorien let fordærvelige varer.

Forbehold for ændringer:

Netbait.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk